Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 121 - 130 van 165.

Heel Lansingerland krijgt glasvezel
Bleiswijk – In Berkel en Rodenrijs is men er inmiddels al aardig aan gewend, maar voor Bleiswijk stond donderdag 17 maart het officiële startsein voor aanleg van het glasvezelnetwerk op de agenda. Hiervoor mocht burgemeester Ewald van Vliet zich concentreren op het vastlassen van een flinterdun glasvezellijntje. Trees Borkus-Henskens
 
Lees meer

Dakar Truck brengt bezoek aan Bleiswijk
Bleiswijk - Liefhebbers van de Dakar kunnen op zaterdag 19 maart tussen 10.45 en 11.30 uur hun hart ophalen op de parkeerplaats bij de Jumbo in Bleiswijk.
 
Lees meer

Veiligheid Voorop in Lansingerland
Is uw woning wel brandveilig genoeg? Bent u zich bewust van de risico’s? De Brandweer Rotterdam-Rijnmond, 3B Wonen en de gemeente Lansingerland gaan u hierbij helpen. Op dinsdag 15 maart trapten zij de campagne Veiligheid Voorop af in de Bernhardstraat in Bleiswijk. Met deze campagne willen de drie initiatiefnemers de brandveiligheid in woningen verbeteren en de inwoners hier nog meer bewust van te maken.
 
Lees meer

7 maart 2011 test de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond eenmalig het AlarmSMS systeem
Vandaag 7 maart 2011 test de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond eenmalig het AlarmSMS systeem dat zij enkele jaren geleden in gebruik heeft gesteld. Alle inwoners van de regio die zich de afgelopen jaren via www.alarmbericht.nl hebben aangemeld voor deze dienst ontvangen op die datum om 12:00 uur -wanneer ook de sirenes worden getest- een gratis SMS-bericht.
 
Lees meer

Werkgevers: Afschaffen bijtelling bestelauto van de zaak is goede oplossing
O3b is blij met de aankondiging van staatssecretaris Weekers van Financiën dat hij de verplichte rittenregistratie voor bestelauto’s van de zaak wil afschaffen. Weekers wil echter dat de Belastingdienst geen inkomsten misloopt. O3b vindt het positief dat de bewindsman in overleg met het bedrijfsleven gaat kijken naar alternatieve oplossingen.
 
Lees meer

BLEISWIJK - Er wordt hard gewerkt aan het ontwerp voor de nieuwe inrichting van de Dorpsstraat en directe omgeving in de kern Bleiswijk. Inwoners kunnen meepraten op 24 maart
Op 24 maart a.s. vindt om 19.30 uur een presentatieavond plaats in de Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 4 in Bleiswijk.
 
Lees meer

Fraude via telefoon en e-mail / Dit bericht negeren.
Dit bericht direct weggooien en negeren.!! Rabobank, Message Je hebt 1 ongelezen beveiligd Alert! Onze gewaardeerde klant, Je hebt 1 ongelezen beveiligd Alert! Klik hier om het probleem op te lossen Bedankt dat je ons helpt om je te beschermen. Groet, Rabo Internet Bankieren
 
Lees meer

Totaal 18 bedrijfsunits voor kleine ondernemer
Gelukkig zijn er nog ondernemers die durven te investeren. Dinsdagmiddag 15 februari werd de koopovereenkomst ondertekend voor een kavel van 3.000 vierkante meter op bedrijventerrein Weg en Land in Bergschenhoek door burgemeester Ewald van Vliet en Projectontwikkeling Janssen de Jong. Er zal op de kavel een bedrijfsverzamelgebouw worden gebouwd, waarin 18 bedrijfsunits komen, variërend van 55 tot 100 vierkante meter per unit. Een aantal ondernemers heeft zich hiervoor al aangemeld. Tekst/foto: John Hofman
 
Lees meer

Prins van Oranje 16 maart 2011 aanwezig bij lancering nieuwe CO2-Prestatieladder
RVD, 22 februari 2011, nr. 51: Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje is woensdagmiddag 16 maart aanwezig bij de lancering van de nieuwe CO2-Prestatieladder in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.
 
Lees meer

Veiligheid voorop
Op vrijdag 18 februari vond de perspresentatie van het Snelle Interventie Voertuig (SIV) in het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs plaats.
 
Lees meer

Pagina Vorige  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland