Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 41 - 50 van 165.

Van 22 augustus t/m 1 september is het kruispunt thv Boedha beer volledig afgesloten voor alle verkeer. Daarnaast zijn ook de parallelwegen dicht.

N209: afsluitingen parallelweg Hoekeindseweg

De parallelweg Hoekeindseweg aan de N209 bij de A12-A13 is meerdere avonden en nachten in juni en juli afgesloten. Het betreft het gedeelte tussen de Leeuwenakkerweg en Anthuriumweg. De provincie Zuid-Holland voert in die periode werkzaamheden uit. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

 
Lees meer

Grote opkomst bijeenkomst Bij De Rotte bij Vitrona

Met groot genoegen kijkt de organisatie Bij De Rotte terug op de bijeenkomst ‘Slim ondernemen in 2014′ van 15 mei. De bijeenkomst bij Vitrona in Berkel en Rodenrijs trok circa 100 bezoekers. Zij zagen twee inspirerende presentaties over Lean werken en het Business Model Canvas.

Bij De Rotte is de naam van een aantal ondernemingen uit Lansingerland die sinds vorig jaar gratis te bezoeken ondernemersbijeenkomsten organiseren. Die ondernemingen zijn: Dansto Management, Handelsonderneming Holda, PME Projecten, 4iT, DB Arbo Advies, Oord Assurantiën, Baltzer & COnsultancy en Mocca. De volgende bijeenkomst van Bij De Rotte staat gepland op 6 november.

 
Lees meer

Verkeershinder N209 A12 - A13 Van 22 augustus t/m 1 september

Van 22 augustus t/m 1 september is het kruispunt thv Boedha beer volledig afgesloten voor alle verkeer.
Daarnaast zijn ook de parallelwegen dicht.
Werkzaamheden bij de 10daagse afsluiting van het kruispunt thv Boedha beer.

Dit kruispunt wordt verbreed en iets opgeschoven zodat het meer verkeer aan kan. Tijdens de werkzaamheden moet doorgaand verkeer omrijden via de N470 en N471. De bedrijven aan de Overbuurtseweg, Hoefweg en Groendalseweg blijven bereikbaar maar zitten in een sluis waarbinnen verkeersregelaars alleen bestemmingsverkeer doorlaten. Dit om sluipverkeer te voorkomen.

 

 
Lees meer

Sprekers over Lean en Business Model Canvas

Sprekers over Lean en Business Model Canvas

Programma bijeenkomst 'Slim ondernemen in 2014' rond

Het programma van de bijeenkomst 'Slim ondernemen in 2014' van Bij De Rotte op 15 mei is rond. Eddy van Eeden geeft die avond een inspirerende en leerzame presentatie over Lean: een methode om de klant centraal te stellen en zo de kwaliteit van een onderneming te verbeteren. Eerder had Bij De Rotte al bekendgemaakt dat Jelle Bartels zal spreken over het Business Model Canvas. BijdeRotte!

 

 
Lees meer

Bijeenkomst Bij De Rotte over 'Slim ondernemen in 2014'

Op donderdagavond 15 mei verzorgt Bij De Rotte een bijeenkomst met als thema 'Slim ondernemen in 2014'. Een van de sprekers is Jelle Bartels (Next Step Factory): hij vertelt bezoekers hoe ze hun bedrijf in beeld kunnen brengen, verbeteren en innoveren met het Business Model Canvas. De bijeenkomst bij Vitrona, Berkel en Rodenrijs is gratis te bezoeken voor ondernemers uit Lansingerland e.o..

 
Lees meer

Simon Fortuyn is kandidaat om wethouder Lansingerland

Simon Fortuyn is kandidaat om wethouder te worden in de gemeente Lansingerland. De broer van de vermoorde politicus Pim Fortuyn wordt voorgedragen door Leefbaar 3B, de lokale partij in Lansingerland.

 
Lees meer

'Wordt Bleiswijk slachtoffer fusie Lansingerland'

Bleiswijk met het buurtschap De Kruisweg dreigen de dupe te worden van de vorming van Lansingerland. Dat stelt Leon Erwich, kandidaat-raadslid voor Ondernemend 3B. De kern kreeg de laatste jaren al minder aandacht van de gemeente; dit zal volgens Erwich door de financiële problemen van Lansingerland alleen maar meer worden. Daarom is de positie van Bleiswijk voor Erwich speerpunt tijdens zijn campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart.

Voor Bleiswijk

 

 
Lees meer

Koffie Bij de Rotte

Bij De Rotte en Open Coffee 3B slaan handen ineen

Ondernemersclub Bij De Rotte en netwerkbijeenkomst Open Coffee 3B hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Doel is om ondernemers in de regio nog beter te kunnen bedienen met goede bijeenkomsten en onderlinge kennisuitwisseling. Beide organisaties richten zich hoofdzakelijk op zelfstandige ondernemers en kleine bedrijven.

 

 
Lees meer

Lijsttrekkersdebat maandag 10 maart

Lijsttrekkersdebat maandag 10 maart

Op maandag 10 maart vindt het lijsttrekkersdebat plaats onder leiding van Gert van 't Hof. De avond begint om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

 

 
Lees meer

Flyeren in Lansingerland

Lansingerland wordt overspoeld met Flyeres van div. Politiek voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 19 maart 2014.

Volgende week verwachten we nog meer drukte op de markt in Berkel en op zaterdag 15 maart in alle drie kernen.

 
Lees meer

Pagina Vorige  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Volgende

 

 

Lansingerland