Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 51 - 60 van 165.

Politiek Cafe

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op 19 maart 2014 worden deze gehouden en de samenstelling van de gemeenteraad zal voor de komende 4 jaar weer in belangrijke mate het reilen en zeilen van Lansingerland bepalen. U kunt u voor deze avond aanmelden via de website, agenda en aanmelden.

 
Lees meer

Jaap Bressers Omgaan met Verandering

Lansingerland WERKT.

een publiek private samenwerking voor duurzame arbeidsmarkt in Lansingerland.

Vanavond was een succesvolle avond mede door Jaap Bressers, een inspirerende spreker.
Voor het eerst dat ik in een zaal vol ondernemers een speld kon horen vallen.

Jaap Bressers Sitdown Comedy

omgaan met verandering, toegevoegde waarde van mensen en persoonlijk leiderschap zijn onderwerpen waar hij over spreekt. Een emotioneel maar professionele optreden,

geweldig respect.

 

 
Lees meer

Meer aandacht in Lansingerland

"Laten we Lansingerland nog mooier maken
met het behoud van het dorpse karakter van de drie kernen

Kies op 19 maart voor Leon Erwich (Leefbaar 3B, lijst 1, plaats 8)

voorBleiswijk.nl

 
Lees meer

Gemeenteraads verkiezingen 2014

Zaterdag is, door alle aan de gemeenteraadsverkiezing van woensdag 19 maart deelnemende partijen, het startschot gegeven voor de verkiezingscampagne. De lijstrekkers van de elf aan de verkiezing van de raad van Lansingerland deelnemende partijen plakten bij het gemeentehuis de eerste poster op het verkiezingsbord.

 

 
Lees meer

Grote opkomst bij ondernemersbijeenkomst Bij De Rotte

De bijeenkomst ‘Social media, en nu aan de slag!’ op 7 november bij Seat De Rooy in Bergschenhoek was een groot succes. Circa 100 bezoekers – voornamelijk ondernemers uit de regio – volgden tijdens de gezellige bijeenkomst een van de gratis workshops op het gebied van Twitter en LinkedIn. De organisatie was in handen van ondernemersclub Bij De Rotte.

 
Lees meer

Gratis workshops over Twitter en LinkedIn
Hoe kunnen ondernemers écht aan de slag met social media?

Daarover is op 7 november een bijeenkomst in Bergschenhoek. Bezoekers kunnen die avond gratis deelnemen aan praktische workshops over Twitter en LinkedIn voor starters en gevorderden. De organisatie is in handen van de ondernemersclub Bij De Rotte.

De bijeenkomst ‘Kan ík wat verdienen met social media?’ op 11 april in Bleiswijk was een groot succes. De bijeenkomst telde ruim 110 bezoekers en vond plaats bij Van der Linde Interieur in Bleiswijk. Nu gaan we "écht aan de slag met social media"

 

 
Lees meer

Het Nieuwe Ondernemen

De vijfde Oostlanddag staat voor de deur. Op donderdag 3 oktober bent u weer van harte welkom in het Van der Valk Hotel Nootdorp.

Het thema van 2013 is Het Nieuwe Ondernemen. Welke bedrijven doen het anders en waarom zijn zij succesvol in moeilijke tijden? Het zijn vragen die u als ondernemers bezighouden. Oostlanddag 2013 zal in het teken staan van antwoorden waarmee u met vertrouwen de toekomst in kunt.

 
Lees meer

Joost Luiten Wint KLM Open

Bleiswijkse Golfer Joost Luiten pakt in de Play_off de titel in  het KLM Open 2013

Een play-off moest zondag beslissen wie de winnaar zou worden van het ongemeen spannende KLM Open. De Nederlandse golfer Joost Luiten en de Spaanse veteraan Miguel Angel Jiménez waren na vier ronden spelen op de Kennemer in Zandvoort precies gelijk geëindigd op 12 onder par.

 

 
Lees meer

Open Coffee 3B op maandag 2 september

Lansingerland – Maandag 2 september is er weer een Open Coffee voor ondernemers die woonachtig zijn of zaken doen in Lansingerland.

Omdat de vakantieperiode is afgelopen, verwachten de organisatoren flink wat deelnemers. De Open Coffee wordt traditiegetrouw gehouden van 9 tot 11 uur in Brasserie Edelweiss in Berkel en Rodenrijs. Tijdens de zomermaanden hebben de ondernemersbijeenkomsten gewoon doorgang gevonden en zijn er vooral beleidsmatige zaken geregeld zoals het voorbereiden van een betere structuur van de open coffee. Deze ontwikkelingen passen in de ambitie om de Open Coffee 3B verder te professionaliseren. Het behandelen van actuele thema’s en het houden van bondige presentaties met ondernemerstips behoren daartoe.

 

 
Lees meer

Hoogheemraadschap en Bleiswijkers zetten volgende stap

Bleiswijk – Op uitnodiging van de verontruste bewoners langs de ‘vaart’ van Bleiswijk, verenigd in het burgerinitiatief ‘Geen Kaalslag Bleiswijk’, arriveerde dinsdagmiddag 20 augustus een afvaardiging van het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard (HHSK) in het centrum van Bleiswijk voor een gezamenlijke wandeling langs het water dat vanaf de Hoefweg richting Van Goghlaan en verder over de Hoekeindseweg door de gemeente Bleiswijk slingert. Daar moet groot onderhoud aan worden gepleegd, maar over de manier van aanpak hebben bewoners en bestuurders andere ideeën.

Trees Borkus-Henskens
 

 
Lees meer

Pagina Vorige  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Volgende

 

 

Lansingerland