Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 111 - 120 van 165.

Cobeco Pharma nieuwe huisvesting op Bedrijvenpark Oudeland
Dino Corrado, directeur van Cobeco Pharma en Ewald van Vliet, burgemeester van Lansingerland, hebben de koopakte ondertekend voor een kavel van 3.165 m2 op bedrijvenpark Oudeland.
 
Lees meer

Aanleg ZoRo-busbaan kan beginnen
Drie bestuurders hebben woensdag 27 april hun handtekening gezet onder de Uitvoeringsovereenkomst ZoRo-busbaan. Dit betekent dat de aanleg nu echt kan beginnen. De busbaan wordt naar verwachting in december 2012 opgeleverd.
 
Lees meer

in verband met werkzaamheden geen metrolijn E tussen Rotterdam Centraal en Berkel Westpolder v.v.
In de periode van vrijdag 22 april tot en met 8 mei rijdt er in verband met werkzaamheden geen metrolijn E tussen Rotterdam Centraal en Berkel Westpolder v.v. De RET zet vervangend busvervoer in.
 
Lees meer

burgemeester Ewald van Vliet presenteert Economie Lansingerland 2011-2016, Focus op Ondernemen”
Maandag 18 april presenteert burgemeester Ewald van Vliet “Economie Lansingerland 2011-2016, Focus op Ondernemen” Alle gelegenheid om samen met hem van gedachten te wisselen over dit thema. Volgens voorzitter van Ondernemend3b Bram Harder
 
Lees meer

Afsluiting parkeerterrein gemeentehuis Bleiswijk
In verband met de geraniummarkt is het niet toegestaan om op zaterdag 16 april te parkeren op dit parkeerterrein.
 
Lees meer

Fietspaden rondom de N470
De provincie Zuid-Holland legt een nieuw, hoogwaardig netwerk aan van fietspaden tussen Zoetermeer, Delft en Rotterdam. In totaal gaat het om ongeveer 15 kilometer extra fietspad, waarvan nu circa 6 kilometer is aangelegd.
 
Lees meer

Lansingerland graffiti vrij?
Lansingerland bindt de strijd aan met aangebrachte graffiti op muren en straatmeubilair. De gemeente beperkt zich bij het verwijderen van graffiti niet alleen tot de gemeentelijke eigendommen. Via ons Meldpunt kunt u een melding doen om graffiti in uw omgeving te laten verwijderen.
 
Lees meer

‘Helden en heldinnen, over landmijnen en lef'.
Tot en met 12 april is in het servicepunt in Berkel en Rodenrijs een boeiende tentoonstelling te zien: ‘Helden en heldinnen, over landmijnen en lef'. Over echte helden die hun leven er voor over hebben om de wereld veiliger en leefbaarder te maken.
 
Lees meer

Presentatie plannen Dorpsstraat Bleiswijk
Donderdag 24 maart jl. vond in de Dorpskerk in Bleiswijk een presentatieavond plaats waar aan Bleiswijkse inwoners de plannen werden getoond voor de Herinrichting van de Dorpsstraat.
 
Lees meer

Startersnetwerk is een nieuw platform voor startende ondernemers in regio PLONZ
Woensdag 13 april is de kick-off van het Startersnetwerk Zoetermeer & Oostland. Het Startersnetwerk Zoetermeer & Oostland is er voor alle startende ondernemers die zich vestigen of gevestigd zijn in de regio Pijnacker Lansingerland Oostland Nootdorp en Zoetermeer
 
Lees meer

Pagina Vorige  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland