Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 61 - 70 van 165.

Herbenoeming burgemeester Ewald van Vliet

Herbenoeming burgemeester Ewald van Vliet

Burgemeester Ewald van Vliet is bij Koninklijk besluit van 16 juli 2013 herbenoemd tot burgemeester van Lansingerland per 17 september a.s. De herbenoeming geldt voor een periode van zes jaar.      

 

 
Lees meer

Nieuwe Democraten Lansingerland: Lansingerland heeft er een politieke partij bij

Lansingerland – Over minder dan een jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Op 19 maart 2014 kunnen alle kiesgerechtigden hun stem uitbrengen voor een nieuwe gemeenteraad. Hoeveel partijen een gooi zullen doen naar één of meer zetels, is nog niet met zekerheid te zeggen. Wel heeft een nieuwe partij zich vorige week aangediend: Nieuwe Democraten Lansingerland.

Henny Strooij

 
Lees meer

Helpt u ook mee om de veiligheid te vergroten?

Helpt u ook mee om de veiligheid te vergroten? 

De gemeente Lansingerland neemt sinds 1 maart actief deel aan Burgernet. Dit betekent dat wij graag met politie en burgers samenwerken om verdachten, voertuigen of vermiste personen gerichter en sneller op te sporen! Al 600 mensen hebben zich aangemeld in de gemeente.

Voelt u zich ook betrokken bij uw eigen buurt en wilt u ook meehelpen om de veiligheid te vergroten? Meldt u dan aan via www.burgernet.nl.

 
Lees meer

Workshop Social media

'Kan ík wat verdienen met social media?’

Iedereen doet tegenwoordig 'iets' met social media? Maar wat kan een ondernemer met bijvoorbeeld Twitter, Facebook of LinkedIn? Kun je producten verkopen via social media?
Of jezelf? En minstens zo belangrijk: wat zijn dat eigenlijk, social media?

aanmelden zet de afspraak direct in uw Agenda

 
Lees meer

Telefonische oplichting

Telefonische oplichting

In Lansingerland zijn oplichters actief die u telefonisch benaderen. Zij doen zich vaak voor als bedrijf en vertellen dat u een prijs heeft gewonnen.

 

 
Lees meer

Bewoners Rottekade erg ongelukkig met A13/A16

Foto
Op de luchtfoto is de Rottekade bij de branddreef te zien,
de exacte plek waar de A13-A16 de Rotte zal passeren. Ter hoogte
van de locatie waar de twee mensen lopen aan de Rotterdamse zijde
zal een gapend gat van 32 meter komen, net onder de boezem.
Foto: ANDERS fotograferen
.


Bergschenhoek - Het voorstel voor het nieuwe tracé van de A13/A16 heeft de bewoners van de Rottekade flink wakker geschud. Het tracé dat met voorzichtig optimisme is ontvangen in de verschillende (deel)gemeenteraden, wordt overdekt in het Lage Bergsche Bos en loopt voor het grootste deel over de reeds bestaande N209. De bewoners van de Rottekade wonen echter precies op de plek waar de weg vanaf het Terbregseveld de ‘tunnel’ onder de Rotte induikt. Zij maken zich ernstig zorgen over de aanleg van de weg en de luchtkwaliteit wanneer hij in gebruik zal worden genomen.

Riemke Overal
 

 
Lees meer

De ZoRo-bus rijdt!

Berkel en Rodenrijs – De ZoRo-bus rijdt! Om dat aan zoveel mogelijk mensen kenbaar te maken werd maandagochtend 10 december in alle vroegte bij station Rodenrijs een groot lint gespannen waar de eerste bus - die gebruik maakt van de speciaal aangelegde vrije ZoRo-busbaan – doorheen mocht rijden. Daarbij geholpen door algemeen directeur van de RET Pedro Peters, regiobestuurder Jeannette Baljeu van de stadsregio Rotterdam en wethouder Henk de Paepe van de gemeente Lansingerland. Met in de bus veel passagiers, maar ook enkele genodigden die de rit vanuit Zoetermeer meemaakten.

Trees Borkus-Henskens


 Routekaart

 
Lees meer

Sinterklaasfeest eindigde twee jaar geleden als nummer één op de lijst van belangrijkste Nederlandse tradities

Dit jaar wordt ie weer bestempeld als racistisch, maar volgend jaar krijgt ie bescherming van de Verenigde Naties: Zwarte Piet, onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas. Dat duo krijg je met geen tien paarden Nederland uit. En dat hoeft ook niet, zeggen deskundigen. Als je maar uitlegt dat Zwarte Piet niets met racisme van doen heeft.

INTERVIEW | MAAIKE VAN HOUTEN | TROUW 

 
Lees meer

Informatie over de afspraken in de Topconsortia voor Kennis en Innovatie

Uit de aanvragen die de 9 topsectoren op 30 november 2012 hebben ingediend, blijkt dat bedrijven in 2013 een financiële cashbijdrage verwachten te leveren van €319 miljoen aan meerjarig privaat-publiek onderzoek binnen de TKI’s.

 
Lees meer

'Bleizo geen concurrent bestaande stadswinkels'

Bestaande winkels moeten het Factory Outlet Centrum Bleizo niet zien als grote concurrent. Dat zegt Huib Lubbers van adviesbureau Retail Management Centrum. “Bij outletcentra worden in het algemeen restjes en kleding met foutjes verkocht, aan een specifieke doelgroep. Het zal elkaar niet vreselijk bijten.”

 
Lees meer

Pagina Vorige  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende

 

 

Lansingerland