Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 141 - 150 van 165.

Bleiswijkers gefeliciteerd!
Inwoners bezorgen Bleiswijk een definitief 'ja' voor glasvezel. De spanning rondom de vraag of er wel of geen glasvezel komt is ten einde. Het is een feit: Bleiswijk krijgt een glasvezelnetwerk!
 
Lees meer

Service- en distributiecentrum Hoogvliet komt naar Lansingerland
De Alphense supermarktketen heeft 13 hectare grond gekocht in Bleiswijk. Daar komt een nieuw service- en distributiecentrum, en 900 banen.
 
Lees meer

Lansingerland Gemeente van het Jaar!
Van 10 januari tot en met 27 maart 2011 is de verkiezing ‘Gemeente van het Jaar’. Doe mee en nomineer Lansingerland voor Gemeente van het Jaar!
 
Lees meer

Grote brand rozentuinder Pijnacker 6 januari 2011
Pijnacker - Bij rozentuinderij Valk Rozen van de familie Vollebregt aan de Pieter Bregmanlaan in Pijnacker, heeft donderdagmiddag een grote brand gewoed. De brand ontstond rond kwart voor drie door nog onbekende oorzaak in de werkplaats van het bedrijf. Het vuur ontwikkelde zich razendsnel. Bij aankomst van de brandweer kwamen dikke rookwolken uit het pand. De brandweer heeft met veel personeel de vlammen bedwongen, maar kon niet voorkomen dat de loods volledig uitbrandde. Ook de schade aan de teelt is enorm.
 
Lees meer

Het griepseizoen is aangebroken
Nu het griepseizoen is aangebroken, is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen. Besmetting van jezelf of van anderen is nooit helemaal te voorkomen. Mensen zijn immers al besmettelijk voordat ze zich ziek beginnen te voelen.
 
Lees meer

Portefeuilleverdeling college Lansingerland
De coalitiepartijen Leefbaar 3B, VVD en ChristenUnie hebben maandag 3 januari een voorstel gedaan om het coalitieakkoord aan te passen. Dit voorstel is op dinsdag 4 januari in de collegevergadering van burgemeester en wethouders besproken.
 
Lees meer

Nederlanders houden belangstelling voor een beter milieu
Economische crisis of niet, Nederlanders blijven belangstelling tonen voor wat ze in hun dagelijks leven kunnen doen voor een beter milieu.
 
Lees meer

Nieuwe regels ondernemers per 1 januari
Per 1 januari 2011 krijgen ondernemers in Nederland te maken met een aantal nieuwe en gewijzigde regels. Dankzij het systeem van vaste verandermomenten wijzigen de regels jaarlijks op vaste momenten.
 
Lees meer

Vervoerverbod voor tamme kastenjeplanten rond Boskoop
Op een kwekerij in Boskoop zijn vijf tamme kastanjebomen (Castanea sativa) gevonden die zijn aangetast door de tammekastanjegalwespen (Dryocosmus kuriphilus). Om verspreiding van deze galwesp tegen te gaan geldt vanaf 3 augustus een vervoersverbod voor tamme kastanjeplanten in een straal van 15 kilometer rondom de vondst.
 
Lees meer

Aanleg van hoogspanningsverbinding tussen Wateringen en Zoetermeer mag doorgaan
TenneT mag een hoogspanningsverbinding van ongeveer 20 kilometer tussen Wateringen en Zoetermeer gewoon aanleggen. Dit blijkt uit een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van vandaag (29 december 2010).
 
Lees meer

Pagina Vorige  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland