Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 151 - 160 van 165.

Start nieuwe subsidieronde Milieu & Technologie 1 januari 2011
Er is veel aandacht voor energie en milieu aan het begin van het nieuwe subsidiejaar. Ook in 2011 worden ‘schone’ projecten beloond. Check of jouw project op één van de milieulijsten staat.
 
Lees meer

Denk mee, doe mee en kom met ideeën.
Denk mee, doe mee en kom met ideeën. U kunt NU aangeven welke onderwerpen u van belang vindt voor onze gemeente en welke u van minder belang vindt. Laat die kans niet voorbij gaan!
 
Lees meer

De HSL nieuwspagina
De HSL nieuwspagina bevat alle nieuwsberichten omtrent de HSL. Voor vragen, klachten of opmerkingen kunt u terecht bij de afdeling Publiekscontacten van Prorail (0900) 776 72 45 of www.wonenlangsdehslzuid.nl
 
Lees meer

Selecta DNA
Maandagochtend is er onder toeziend oog van de burgemeester en de politie aan alle scholen in Lansingerland een selecta DNA kit uitgereikt
 
Lees meer

Sneeuwpret
Vanaf de eerste sneeuwval heeft de buitendienst van Lansingerland, onder leiding van Bob alles in werking gesteld om de wegen begaanbaar te houden en ongelukken te voorkomen. Sinds afgelopen vrijdag zijn de sneeuwruimers al meer dan 50 uur in de weer.
 
Lees meer

Het norovirus verspreidt zich over Nederland.
Het norovirus verspreidt zich over Nederland. Ook in de regio Rotterdam-Rijnmond hebben relatief veel mensen nu klachten als gevolg van dit virus dat een heftige buikgriep veroorzaakt.
 
Lees meer

Lansingerland bouwt(weer)!
De verkoop van nieuwbouwwoningen in Lansingerland trekt aan”, zegt wethouder Wonen, Jan den Uil verheugd. De woningen die nu in Parkzoom 1 gebouwd worden zijn al allemaal verkocht.
 
Lees meer

Bleiswijk houdt eigen Postkantoor
Even leek het er naar uit te zien dat Bleiswijk verder zou moeten zonder postkantoor, toen Super de Boer naar buiten kwam met het bericht dat het in dat pand gevestigde postkantoor op 20 december de deuren zal sluiten.
 
Lees meer

Economisch herstel zet door in 4e kwartaal
In tegenstelling tot de negatieve ontwikkeling in het voorgaande kwartaal, blijkt het economisch herstel door te zetten en het ondernemersvertrouwen opnieuw positief. Dit laatste was ook het geval in het 2e kwartaal van dit jaar. Nu voornamelijk door ontwikkelingen in de detailhandel, industrie en dienstensector. De groothandel en de horeca vertonen eveneens een positief vertrouwen. Alleen in de Landbouwsector en de Bouw ziet men het 4e kwartaal nog somber in. Overigens is het ondernemersvertrouwen in alle sectoren behalve de Bouw en Horeca gestegen. De verwachting voor het economisch klimaat uit het 3e kwartaal voor het 4e kwartaal is positiever dan die vanuit het 2e kwartaal was voor het 3e kwartaal
 
Lees meer

Actueel
Voor ondernemers heeft Lansingerland veel te bieden. Goed bereikbare moderne bedrijventerreinen, druk bezochte winkelcentra en een innovatief bedrijfsklimaat.
 
Lees meer

Pagina Vorige  7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland