Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 101 - 110 van 165.

CONVENANT WINKELGEBIED DORPSSTRAAT BLEISWIJK
Deze overeenkomst wordt op 28 juni ondertekend door Norbert Hefti, voorzitter van de winkeliersvereniging Bleiswijk, Ewald van Vliet burgemeester van de gemeente Lansingerland en Peter Luijkx van de Kamer van Koophandel Den Haag (kantoor Zoetermeer).
 
Lees meer

Nederlandse Veteranendag UITNODIGING
Het gemeentebestuur van Lansingerland nodigt u en uw partner (of eventuele kinderen) van harte uit voor de lokale Veteranendag op 25 juni aanstaande. Wij nemen u mee voor een “Dagje Den Haag”.
 
Lees meer

Tuinderscafé Oostland
Op 21 juni vindt het Tuinderscafé Oostland plaats bij Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs. Onderwerp van het tuinderscafé is Koersverlegging in Gewasbescherming?!
 
Lees meer

Ondertekening koopovereenkomst McDonald’s Nederland BV
Op vrijdag 10 juni 2011 tekenen burgemeester Ewald van Vliet van Lansingerland en algemeen directeur Jo Sempels van McDonald’s Nederland BV de koopovereenkomst voor een kavel van 3500 m2 op Bedrijvenpark Oudeland. De ondertekening vindt plaats om 10.00 uur in het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs.
 
Lees meer

Onbemand vliegtuigje inspecteert kaden
Het Hoogheemraadschap van Delfland en de Koninklijke Landmacht inspecteren veenkaden vanuit de lucht. Deze inspectie is woensdag 1 juni 2011. Het is voor het eerst dat de landmacht een onbemand vliegtuigje voor dijkinspectie inzet. De aanhoudende droogte zorgt ervoor dat Delfland veenkaden vanaf de grond en dus nu ook vanuit de lucht inspecteert.
 
Lees meer

Verhagen: grote belangstelling voor WBSO in 2010
Het aantal bedrijven dat in 2010 gebruik heeft gemaakt van de WBSO, de fiscale stimuleringsregeling voor innovatie is voor het tweede achtereenvolgende jaar fors toegenomen. Vooral het MKB profiteert hiervan.
 
Lees meer

Zakelijke dienstverleners iets minder optimistisch
De zakelijke dienstverleners waren in mei iets minder optimistisch over hun toekomstige omzet dan in april.
 
Lees meer

Hoogste punt nieuwe gemeentehuis bereikt
Dinsdag 24 mei was het eindelijk zover. Wethouders Werner ten Kate en Jan den Uil hesen de vlag in de nok van het nieuwe gemeentehuis langs de Boterdorpseweg in Bergschenhoek. Hiermee was het bereiken van het hoogste punt van het gemeentehuis officieel een feit.
 
Lees meer

Russisch werkbezoek aan Bleiswijk
Bleiswijk - Voorafgaand aan de bijeenkomst van de Russisch-Nederlandse Gemengde Economische Commissie op 17 en 18 mei bracht de heer N. Popov, gevolmachtigde van de Russische vicepremier Zubkov op 16 mei een werkbezoek aan Lansingerland.
 
Lees meer

Anthura relatiedagen
Op donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei zullen dit jaar de Anthura relatiedagen plaatsvinden. Op deze dagen kunnen telers, handelaren en verkopers met elkaar in gesprek over de teelt, het assortiment, de afzet en de promotie van Anthurium en Phalaenopsis. Daarnaast zal Anthura haar toekomstige rassen laten beoordelen.
 
Lees meer

Pagina Vorige  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland