Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 81 - 90 van 165.

''Geniet van elke dag, wat het leven je ook brengen mag"

* 19 december 1985 † 9 maart 2012

Vrijdag 16 maart j.l. om 13.30 uur is de afscheidsdienst gehouden in de Hervormde Kerk te Bleiswijk.
Aansluitend is Tjalling naar zijn laatste rustplaats gebracht op de Algemene Begraafplaats.

"Tjalling Jr. had de regie in handen, en daar kan hij trots op zijn."

Impressie Afscheid Tjalling Jr.

 
Lees meer

"De Molentocht"
Vrijdag, zaterdag en zondag 10, 11 en 12 februari kan de "De Molentocht" op de Rottemeren gereden worden! Afstanden 10 - 200 km. Inschrijven in "De Sneeuwbal" vanaf 9.00 uur. http://www.ijsclubbleiswijk.nl
 
Lees meer

De Van der Tol Groep Duurzaamste Hovenier 2011
De Van der Tol Groep uit onder andere Berkel en Rodenrijs, is tijdens de Groene sector vakbeurs uitgeroepen tot Duurzaamste Hovenier 2011. De jury sprak haar bewondering uit voor de bevlogenheid en geestdrift van Van der Tol om het thema duurzaamheid handen en voeten te geven. De gemeente Lansingerland feliciteert deze onderneming met dit succes.
 
Lees meer

Regio Boskoop door voor Floriade 2022
De Floriade is de Wereldtuinbouwtentoonstelling die elke tien jaar in Nederland wordt gehouden en meer dan twee miljoen bezoekers trekt. In een periode van een half jaar laten bedrijfsleven en overheid bezoekers genieten van ’s werelds mooiste en meest bijzondere bloemen, planten, bomen, groentes en fruitsoorten.
 
Lees meer

Nieuwjaars Receptie Lansingerland 2012
U bent van harte uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie op maandag 2 januari 2012 van 19.00 - 21.00 uur in het Bestuurscentrum, Dorpsstraat 3 in Bleiswijk.
 
Lees meer

Bleiswijk blijft servicepunt behouden
Vanaf 2 januari 2012 kunnen de inwoners van Bleiswijk voor onder meer het aanvragen van een rijbewijs of een paspoort terecht in de vestiging van de bibliotheek Oostland, Dorpsstraat 7 in Bleiswijk. Aangepaste openingstijden Servicepunt Bleiswijk vanaf 2 januari 2012
 
Lees meer

Tekort harde schijven door Thaise overstroming
Door de recente overstromingen in Thailand, die 33 procent van de oppervlakte van dat land hebben getroffen, kan er op termijn een tekort ontstaan aan harde schijven die in dat land worden geproduceerd.
 
Lees meer

Sinterklaas in Lansingerland
Op zaterdag 20 november komt Sinterklaas in Bergschenhoek en Bleiswijk aan. Bergschenhoek. De intocht van Sinterklaas start om 10.30 uur vanaf Sporthal Berghonk aan de Burgemeester Van Oostenweg en zal eindigen op de Kruin. Bleiswijk. De aankomst van Sinterklaas is om 12.30 uur aan het Meer en Bos. De aankomst bij het gemeentehuis is om 13.45 uur
 
Lees meer

Koninklijke Flora Holland
Samen met honderden relaties uit de coöperatie, de sierteeltsector, overheid en politiek vierde bloemenveiling FloraHolland vandaag haar honderdjarig bestaan in het Circustheater in Scheveningen. Eregast bij ‘FloraHolland 100 jaar kleur’ was Hare Majesteit de Koningin, die de veiling (met marktplaatsen in Aalsmeer, Bleiswijk, Eelde, Naaldwijk en Rijnsburg) eerder deze maand het predicaat ‘Koninklijk’ verleende.
 
Lees meer

Adopteer een rotonde
De gemeente Lansingerland heeft besloten de rotondes in de gemeente ter adoptie aan te bieden voor bedrijven en organisaties.
 
Lees meer

Pagina Vorige  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland