Ondernemend Lansingerland Oostland

  

Nieuws Uitgelicht  |  Lansingerland  | Oostland

Laatste Nieuws Gemeente Lansingerland

Laatste Nieuws Heraut online

Toon item 131 - 140 van 165.

NL DOET, het betere dagje uit!
Op 18 en 19 maart 2011 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.
 
Lees meer

De bouw van een nieuwe kerncentrale kan omstreeks 2015 beginnen.
Dat heeft minister Verhagen (EL&I) in een brief aan de Tweede Kamer geschreven, waarmee de ministerraad vanmiddag heeft ingestemd.
 
Lees meer

FloraHolland present op de Fruit Logistica in Berlijn
FloraHolland - Van woensdag 9 t/m vrijdag 11 februari neemt FloraHolland deel aan de Fruit Logistica in Berlijn.
 
Lees meer

Bedrijvenpark Heron gepresenteerd aan de raadsleden
Nootdorp - Bedrijvenpark Heron, gelegen in de ‘grote driehoek’ A12, RandstadRail-spoorlijn en de ’s Gravenweg in Nootdorp, begint concrete vormen aan te nemen. Dinsdag 1 februari, werden de plannen voor Heron gepresenteerd aan de raadsleden en volgende week dinsdag 8 februari wordt erover gesproken in de commissie Ruimte.
 
Lees meer

TU Delft ontwikkelt een energieneutraal appartement
Van 7 tot en met 12 februari 2011 is het in de Jaarbeurs Utrecht weer tijd voor de Internationale Bouwbeurs. Het thema van deze editie is "Bouwen doen we samen", omdat wij samen met u al jaren werken aan de beste oplossingen om projecten te realiseren.
 
Lees meer

EnergieParade 2011
Wegens succes organiseert Agentschap NL op 8 februari voor de derde keer de EnergieParade, wederom in de Fabrique in Utrecht.
 
Lees meer

Ondernemers bieden rapport aan
Op donderdag 27 januari hebben vier ondernemers uit Lansingerland wethouder Werner ten Kate het rapport "Meerwaarde van de zelfstandige levensmiddelen-detaillist" van het VAKcentrum aangeboden.
 
Lees meer

Energielabel maakt huizen onnodig duurder
Berkel en Rodenrijs – Invoeren en verplicht stellen van een energielabel voor nieuwbouw en bestaande bouw is onzinnig, maakt woningen onnodig duur en gaat misschien wel ten koste van de bouwproductie. Dat stelt de Stichting Passief Bouwen.
 
Lees meer

Tuinderscafé Oostland
Het Tuinderscafé Oostland wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 21 januari. Ondernemers in de agri-business in het Oostland zijn van harte welkom. Het thema van de avond draait om innovatie. Aan het woord komen enkele inspirerende sprekers die nieuwe kansen in de glastuinbouwsector toelichten met voorbeelden uit de praktijk. Zoals het 4-pack in plaats van het 6-pack.
 
Lees meer

Hoera, een nieuwe Jumbo!
U bent van harte welkom bij de feestelijke opening van Jumbo Bleiswijk, Dorpsstraat 84 op woensdag 19 januari 2011 om 9:00 uur.
 
Lees meer

Pagina Vorige  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Volgende

 

 

Lansingerland