Van der Linde Catering + Evenementen
portfolio: Van der Linde Catering + Evenementen Van der Linde Catering + Evenementen begon in 1962 en behoort nu tot de top van de Nederlandse partycateraars. Wij zorgen voor de meest aantrekkelijke combinatie van locatie, culinaire invulling, uitstraling en beleving. Ieder evenement is daarin uniek en daar werken wij graag aan mee. Van een levering van diverse culinaire items op locatie, tot het organiseren van uw bedrijfsevenement of een volledig uitgewerkt totaalconcept met tenten, entertainment, techniek en aankleding. Uw evenement krijgt de aandacht die het verdient, want ons team staat garant voor Gastvrijheid op Maat. Gastvrijheid is het belangrijkste aspect van onze organisatie. Onze medewerkers maken het verschil. We werken met een Rotterdamse mentaliteit; eerlijk en no-nonsense. Gastvrij “denken en doen” staat centraal. Onze keuken werkt met hoogwaardige ingrediënten uit de gehele wereld, altijd vers en herkenbaar. De presentatie is modern en verrassend. Onze bedrijfsvoering is gericht op innovatie en duurzaamheid. Voor de voedselproductie en uitvoering van onze diensten beschikken wij over een HACCP gecertificeerd voedselveiligheidssysteem. Ons doel is het maximale resultaat en plezier bereiken met alles wat we doen. Wij bieden u al bijna 50 jaar gastvrijheid op maat. Wij zijn op een aantal locaties exclusief gastheer, waar wij dagelijks de catering verzorgen voor uiteenlopende evenementen. Deze locaties zijn tevens op onze website te vinden: - Faculty club rotterdam
- Eramus Expo en Congrescetrum
- Schiecentrale Studio’s
- Zalencomplex Het Kasteel van Sparta
Daarnaast verzorgen wij geregeld catering in diverse locaties verspreid door Rotterdam en de rest van Nederland. Voor een totaaloverzicht van deze locaties kunt u onze website bezoeken via www.vanderlindecatering.nl. Uiteraard kunnen wij ook op uw locatie de gewenste catering verzorgen. Ons culinaire aanbod varieert van een ontbijt, lunch- en dinerbuffetten, sit down dinner en walking dinners, borrelgarnituur en fingerfood. Indien gewenst kunnen wij naar aanleiding van een persoonlijk gesprek uw wensen en ideeën inventariseren. Vervolgens kunnen wij voor u een uitgebreid conceptvoorstel samenstellen met een passend advies, gedetailleerd draaiboek en een gespecificeerde kostenopgave. |