Ben jij ook zo iemand die ein-de-lijk in het weekend de tijd heeft om haar duurloop te doen? Blik op oneindig, hoofd lekker leeg maken en lopen maar! Belangrijk is om daarna bij te tanken en wat extra eiwitten tot je te nemen.
En… je slaat twee vliegen in één klap want met dit gerecht zul je ook zeker indruk maken op je visite.
Benodigdheden
Zalmfilet
Bruine rijst
Teriyaki saus
Italiaanse dressing
Broccoli
Asperges
Knoflookpoeder, zout en peper
Bereidingswijze
Verwarm je over voor op 190 graden Celcius. Meng ondertussen de teriyakisaus met de Italiaanse dressing. Doe de zalmfilet voor twintig minuten in de voorverwarmde oven. Kook de bruine rijst en stoom de broccoli en asperges. Strooi de knoflookpoeder, het zout en de peper over de groenten heen. Haal de zalm uit de oven en leg als een echte chef-kok de groenten en rijst mooi rondom de zalm. Lekker! Enne, vergeet de saus niet over de zalm te doen. Extra smullen.